_DSC0057

Shobu Ippon Danmark afholdt træningssamling lørdag den 21. maj. Mere end 70 traditionelle karatekaer var mødt op til træning ledet af Jesper Markvardsen sensei og Jesper F. Andersen sensei. Dagen var tilrettelagt med 8 lektioner fordelt på kata, kumite og selvforsvar. Mange af deltagerne var med i flere lektioner. Flere og flere voksne karatekaer finder vej til Shobu Ippon Danmark træningerne.

Den særlige fokus på en bestemt kata, en bestemt kumite teknik eller et selvforsvarstema er medvirkende til at mange voksne, hvoraf mange er instruktører,  deltager i træningerne. De får noget konkret med hjem tilbage til klubben, som de kan arbejde videre med.  Derudover er der gennem årene opnået fællesskaber og venskaber på tværs af klubber og organisationer.

Næste Shobu Ippon Danmark samling afholdes efter sommerferien den 27. august. Træningerne henvender sig til alle  Shotokan udøvere.

Lørdag den 1. oktober afholdes der igen Shobu Ippon Tournament i Lundtoftehallen. Stævnet forventes at trække endnu flere udenlandske kæmpere til i år.  Bl.a. har 45 kæmpere fra Skotland allerede meldt deres ankomst, og Shobu Ippon Sverige stiller med kæmpere og dommere. Læs mere om stævnet her

Du kan læse mere om Shobu Ippon Danmark på deres hjemmeside eller facebookside

 

_DSC0037  _DSC0024   _DSC0021 _DSC0010 _DSC0005 _DSC0003 _DSC0035

_DSC0012

_DSC0056

Tekst: Jesper F. Andersen

Foto: Helene Svensson