De heldige vindere af bogen “Helt enkelt”

Katja Søborg

Liselotte Hansen

Tillykke til jer begge (I bliver kontaktet via email)

 

Er du til enkel japansk inspireret mad?

“Helt enkelt” hedder bogen som Nanette Madsen, bedre kendt som karatekokken, har skrevet. Den udkommer den 4. november og er dermed et godt bud på en julegave. 

Karatenews har fået fat på 2 bøger, som vi trækker lod om den 15. november kl. 2000. Hvis du vil deltage i konkurrencen skal du skrive dit navn og din mailadresse i kommentarfeltet under dette indlæg.  Karatekokken har lovet at signere bogen med en personlig hilsen til de heldige vindere.

”Denne bog er et værktøj. Betragt den som en bog du kan gøre dine noter i. Bogen indeholder et udvalg af helt enkle opskrifter som kan stå alene eller kombineres uden regler. Lad dig forføre af en helt enkelt tanke om mad, sanser og funktionel virke” Nanette Madsen også kendt som Karatekokken, verdensmester i Japansk fuld kontakt karate og Japansk inspireret madudvikler. Inspireret af sit karatestudie har Nanette gjort sig dybe tanker om det at håndtere mad og gøre den til et åndehul hvor den enkle tilgang, sanselige virkning og oplevelse er en af hovedingredienserne.

 

Nr. 1 karatekokken nr. 2 karatekokken nr. 3 karatekokken nr. 4 karatekokken