Foto/tekst: KarateNews

 

 

 

 

 

 

SK Broderi broderer på alle former for tekstiler så som arbejdstøj, skjorter, dåbskjoler, tasker, skind, håndklæder, sengetøj, heste og hunde dækkener samt gier og bælter. SK Broderi ligger i Greve på adressen Håndværkerbyen 30. 

SK Broderi ejes af Søs Korte, som er medlem af bestyrelsen i Greve karateklub. Søs har også en søn, Kevin Korte, som er en meget talentfuld WKF  kumite karatekæmper. Søs har således et rigtig godt kendskab til “karatebrodering”og flere karateklubber får broderet gier, træningsdragter, t-shirts og bælter hos Søs. 

Da Karatenews kom på besøg i dag var den store broderimaskine fyldt med gi jakker, som havde fået broderet klubmærke på. Stadig flere og flere karateklubber rundt omkring i Danmark vælger at få broderet deres klubmærke på gier, t-shirts og træningsdragter

Karatenews kan varmt anbefale SK Broderi, som leverer  kvalitetsbroderi  med en kort leveringstid. Det kan ofte være lidt svært at få en pris på broderi, da der ofte er opstartsgebyrer. Hos SK Broderi er der ingen minimum ordre og opstartsomkostninger.