Fra Marianne Delic fra Lyngby har vi fået indsendt følgende lille historie.

Tekst/Foto: Marianne Delic.

Så fik vi overrasket og æret vores sensei her til aften i Lyngby Karate Klub.
Vi havde indstillet Frank Starck-Sabroe sensei til ugens buket hos Det Grønne Område, som tilgår frivillige trænere og foreningsfolk som gør en særlig indsats i hverdagen for byens borgere. I slutningen af vores træning i går blev Frank sensei meget overrasket, da der pludselig stod et par repræsentanter fra Det Grønne Område. Frank sensei fik overrakt en flot buket blomster ledsaget af en tale der tog udgangspunkt i vores indstilling:

Frank Starck-Sabroe er en ildsjæl der er meget engageret i sine medmennesker. En absolut legende indenfor sin sport (Shotokan Karate).

Frank er ekstremt nærværende både som leder, kollega, mester/instruktør og ven.

Han bruger meget af sin fritid på socialt og frivilligt arbejde i Lundtofteparken, hvor han bor og arbejder – herunder samarbejdet med SSP arbejdet i området, samt som chefinstruktør i lokal karateklub hvor han underviser 3 gange om ugen. Det er ekstremt sjældent hvis ikke –  ikke –eksisterende at en så høj gradueret mester underviser begynder på helt basic plan og helt ned til 5 års alderen, men ikke for Frank.

Det der kendetegner Frank er ydmyghed og taknemlighed foruden hans store passion for mennesker, hans rumlighed for forskelligheden i og omkring os. Han ser altid muligheder i mennesker, og det smukke i det ordinær og skæve.

Frank er god til at skabe tillid mellem mennesker og udviser stor respekt for sine medmennesker, han lytter og forpligtiger sig, motivere og udvikler andre, og skaber glæde, engagement og positiv energi omkring sig.

Det er de million små ting som Frank til dagligt gør for alle andre, der gør ham til den han er – et forbillede for mange børn, unge og voksne både på sit arbejde, og i Lundtofte og ikke mindste indenfor karate verden.

Med venlig hilsen

Beboeren i Lundtofteparken og medlemmerne i Lyngby Karate Klub/Gråbælterne.