Danmarks eneste 100% kata-stævne…

Tæt ved 300 kata-udøvere fra hele landet havde valgt, at slutte sæsonen af  ved Danmarks eneste 100% kata-stævne, nemlig SydhavsPokalen i Nykøbing F.

DSC_3994-imp

Udover at være Danmarks eneste 100% kata-stævne, er det også specielt ved, at det i alle klasser for ”ikke sortbælter”, er sikret, at alle udøvere, få minimum 2 runder, hvor de kan vise deres kata’er. Dette gør SydhavsPokalen til Danmarks bedste begynder stævne.

I de åbne klasser, kører stævnet efter de traditionelle regler, som ved DM.

En af stævnes ”upcomming stars”, var Jonas Høgh-Andersen fra Nykøbing, som stillede op i ikke sortbælte klassen, som han vandt trods det, at der var over 20 deltagere i klassen(tæller dobbelt, da alle er garanteret to kampe). Selv om Jonas Høgh-Andersen ikke er sortbælte, stillede han også op i den Åbne klasse, som han også vandt sikkert. 

DSC_4023-imp DSC_4014-imp

 DSC_4016-imp

Nykøbing’ s landsholdskæmper Frederikke Madsen, som for tiden kæmper for en WM billet, vandt sin egen klasse – junior piger, men måtte se sig slået i finalen i senior kvinder, af klubkammeraten Emilie Larsen, som i suveræn stil blev senior mester for kvinder. 

Alt i alt et fantastisk stævne, med høj standart i de åbne klasser og et mylder af talent i begynderklasserne, som lover godt for fremtiden.

RESULTATLISTE KAN DOWNLOADES HER

DSC_3999-imp DSC_4000-imp DSC_4002-imp