Grundet Corona blev Shuri ryu Danmarks Sommerlejr ikke gennemført i foråret som planlagt, men i stedet for helt at aflyse lejren valgte man at udskyde den til efteråret vel vidende, at det ikke nødvendigvis blev helt på samme niveau som vanligt, og at der var risiko for at en ny lock down kunne komme på tale og umuliggøre en gennemførelse.

Selvom Corona i tiden op til afholdelsen var i ganske kraftig vækst blev det heldigvis ikke tilfældet og Shuri ryu folk fra hele landet kunne den 25. September mødes på Bosei til en kombineret sommerlejr og Shuri Cup.

Det var et noget reduceret antal deltagere, som deltog i årets lejr men stemningen var god og der var god energi til træningerne, hvor folk gav den fuld gas. 

Træningerne havde som altid forskellige temaer herunder kobudo, hvor der både blev trænet Bo og Tonfa, og kihon, kata og kumite, hvor rutinerede kræfter såsom Kyoshi Niels Larsen, sensei Marianna Cartuliares 5. Dan og sensei  Lars Kjeldsen 4. Dan  og mange andre videregav deres erfaringer.

Det blev også til en enkelt ny grad da Rune Elbek om lørdagen bestod til 1. Kyu ved lejrens Nationalgraduering. Tillykke til ham.

Shuri Cup

Søndag stod der Shuri Cup på programmet og dagen startede med dommermøde, hvor Sensei Henrik Vandrup 3. Dan havde forberedt et oplæg om reglerne mens Sensei Morten Gjermundbo 3. Dan forberedte kæmperne til dagens stævne.

Stævnet forløb godt mange gode kataer og kampe, hvor der blev gået til stålet, heldigvis uden skader, og med mange flotte scoringer på spark til hovedet. Blandt andet førnævnte Rune Elbek Imponerede med hans flotte mawashi og ura mawashi geri som gang på gang gav scoringer.

Resultater

Kumite

Guld: Cecilie Lausten – Øland

Sølv: Dortea Kragh – Øland

Guld: Rune Elbek – Møn 

Sølv: Nathaniel Ellegaard Castillo – Møn

Bronze: Christian T. Rasmussen – Møn

Bronze: Louis Hogg – Århus

Bronze: David Lyng – Als

Efter stævnet var der kun tilbage at lykønske hinanden med at vi faktisk fik gennemført lejren på en god måde og sige på gensyn forhåbentlig til maj 2021.