Danmarksmesterskaberne 2013
den 5. – 7. april 2013 i Helsinge Hallerne

Nu med DM i både Shobu & Shobu Ippon!

Opbakning til Shobu Ippon klasserne ved de officielle danske mesterskaber i karate har været kæmpe stor. Alle klasser afvikles med mange deltagere, hvilket vidner om, at Shobu Ippon klasserne er kommet for at blive. Stævnets største klasse er sågar en Shobu Ippon klasse, nemlig senior herre kategorien i Shobu Ippon. Det er glædeligt, at vi i Dansk Karate Forbund kan tilbyde vores medlemmer at konkurrere om den officielle titel som dansk mester i karate i Shobu Ippon kategorien. Opbakningen har været helt fænomenal fortæller stævneudvalgsformanden Thomas Bjuring.

Over 80 tilmeldte i kumiteklaserne for Shobu Ippon er i særdelehed en flot start. Vi ser frem til mange flotte kampe næste weekend, hvor de officielle danske mesterskaber i karate afvikles i Helsinge Hallerne i Helsinge.

Tidsplan

Tidsplan kan ses på dette link

 

Hovedsponsor

Budo

 

Budox og Budo-Nord samarbejder om sponsoratet af tøj og udstyr til det danske karate landshold og har været sponsor for Dansk Karate Forbund siden 2007. Budox er Danmarks største kampsportbutik med sine 450 m2 store butik. Hylderne er fyldt med kampsportudstyr, livsstilsprodukter uanset niveau og alder. Finder du ikke det, du søger, så tag en snak med vores uddannede personale i butikken på Trekronergade 92. Vi har også en webshop, hvor det er nemt og hurtigt at handle 24 timer i døgnet. Ud over butikken og webshoppen har vi et 800 m2 stort lager.

Al vores beskyttelsesudstyr er CE-godkendt.

Sidder du og læser dette som klubindkøber er du velkommen til at oprette en konto til din klub. Vi er leveringsdygtige og overholder vores aftaler. Ring 70 273 275 i butikkens åbningstid – mandag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13 – og vi finder ud af din klubs behov.

Besøg webshoppen på www.budox.dk eller kig forbi butikken på Trekronergade 92, 2500 Valby

 

DM