Carmen Elena Lazar har vundet flot sølvmedalje i Qwan Ki Do

Mellem d. 13-14 april 2018, i Spanien blev der afholdt det 7. Europæiske mesterskab i Qwan Ki Do (Vietnamesisk Kung Fu). Ved dette mesterskab var Danmark repræsenteret af Carmen Elena Lazar, chef instruktør hos Long Ho Danmark fra Odense Sportscentrum.
Danmark deltager for anden gang i denne konkurrence, første gang var i 2013 i Schweitz, hvor Carmen vandt en bronze medalje i traditionelle vietnamesiske trævåben. Ved Europæiske mesterskab i år, i april 2018, formåede Carmen Elena Lazar at tage sølvmedaljen, og samtidig at slå den regerende verdensmester fra Frankrig, og dermed bringe sølv med hjem til Danmark.
Ved denne konkurrence var der deltagere fra 15 forskellige lande. Det skal nævnes at Carmen Elena Lazar er sin egen personlige træner, hun alene forbereder sit træningsprogram. Sølvmedaljen er den sidste af sin slags fra Carmen, som hun dedikerer til Danmark. Carmen ønsker at rette sit fokus på en generation af danske udøvere, som kan repræsenterer Danmark i fremtiden i disse internationale mesterskaber (Carmen er af Rumænsk oprindelse).
Vi husker de medaljer Carmen Elena Lazar har vundet for Danmark, og dermed gjort Danmark kendt i denne sport. 3. plads, bronze medalje ved de Europæiske mesterskaber i 2013, inden for traditionelle Vietnamesiske våben, Schweitz. 3. plads, bronze medalje ved Verdensmesterskaberne i 2015, inden for traditionelle Vietnamesiske våben, Belgien. 2. plads, sølv medalje ved de Europæiske mesterskaber i 2018, Spanien.
Vi håber at finde en sponsor til vores klub, så vi kan investere i den unge generation og deres fremtid. Det er mit mål som instruktør.