Tekst/foto Henrik Vandrup

Den 18. september blev det 15. Shuri Cup i nyere tid afholdt i Esbjerg. Det blev som så mange gange før til en fin dag, hvor både kæmpere og dommere fik øvet deres færdigheder og afprøvet deres evner. Shuri Cup er jo lagt an som et begynderstævne med det formål at prøve stævne formatet af i en tryg atmosfære og så er det jo sammen med sommerlejren en mulighed for shuri karate kaer at mødes og hygge sig sammen. I år var ikke nogen undtagelse, og der var deltagere fra hele landet som mødte op.

Stævnet startede med kata, og der blev vist fine kata fra børne kategorierne og op til seniorerne, og der var plads til at prøve kræfter med alt fra taikyoko 1 til Gopei sho.

Derefter kom turen til kumite, hvor der også blev  gået til den og vi fik nogle gode dyster med flotte teknikker og heldigvis også kæmpere, der passede på hinanden så stævnelægen ikke havde ret meget at lave.

Stævnet var præget af at vi lige er kommet ud af Coronaen og der var derfor ikke så mange deltagere, som der har været ved tidligere Stævner, men de som var der havde en god dag og kunne tage tilfredse hjem og glæde sig til at deltage igen til næste år.