Nedtælling til EM i Karate 2019

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Tekst: Jesper F. Andersen

Video: TV2 Bornholm

EM 2019 i Odense 

Om få dage afvikles det største karatestævne nogenside i Danmark. Europamesterskaberne i Karate og Kobudo WUKF skal i år afholdes i Odense. 

Skal du ind og se EM som tilskuer – læs her.  

Det danske landshold

Det danske landshold har i lang tid forberedt sig på dette EM. Danmark stiller med ikke mindre end 116 kæmpere, 2 dommere og 11 coaches. Landsholdskæmperne er opdelt i A og B kæmpere. UKDK har på det seneste oplevet en stigende interesse fra klubber, som ønsker at være en del af UKDK. Det skyldes ikke midst et veldrevent landshold, som formår at inkludere alle. Derudover har UKDK adgang til rigtig mange internationale stævner, som ikke kræver at man forinden deltager til udtagelsesstævner.

Kobudo er blevet indført til officielle WUKF stævner, og det åbner nye muligheder for de traditionelle karateklubber, der træner Kobudo. De har således nu mulighed for at konkurrere i Kobudo både internationalt og nationalt.

TV2 optakt til EM

TV2 har i tre programmer fulgt kæmpere fra Bornholm, som skal stille op til EM. Vi har linket til programmerne nedenfor, hvor du kan følge Kira, Jacob og Karla´s vej til EM. 

Link til TV2 side 

KarateNews

Du kan løbende følge EM her på KarateNews hjemmeside og på vores velbesøgte facebookside.