Nippon Sport åbner igen dørene op for kunderne i butikken på Vesterbrogade 173, efter at butikken har været lukket siden midten af april. 

De nye ejere er Group Nordica ApS, som bl.a andet står bag Bokseudstyr.dk og er distributør for Green Hill Sports i Danmark indenfor samme branche. Virksomheden drives af Lars Juul Madsen og Henrik Thor Callesen.

Fortsætter i samme ånd

Lars Juul Madsen, direktør i Group Nordica ApS, fortæller, at målet er at køre Nippon Sport videre i samme ånd som den tidligere ejer Frank Fürst.

– Vi har at gøre med en historisk butik, der har mere end 30 år på bagen, og det er vigtigt for os at fortsætte grundværdierne i forretningen og bibeholde den gode tætte kontakt til såvel klubber som privatpersoner.

Samme navn, samme ansigter

Butikken beholder sit navn, Nippon Sport, og det er kun selskabet bag butikken, der ændrer navn. Det vil ligeledes være Christian Jung, der fortsætter som salgsassistent i butikken, ligesom der er indgået dialog med de andre tidligere ansatte om mulighederne for et fortsat samarbejde.

Åbningstilbud

Butikken åbner igen tirsdag d. 4. juni med åbningstilbud, der giver 20 procent rabat på alle varer i butikken. Åbningstiderne er mandag til fredag fra 10.00 – 17.30 og lørdage 10.00 – 14.00, og de nye ejere opfordrer såvel tidligere som nye kunder og klubber at komme ind i butikken for at få et godt tilbud og samtidig tage en snak om fremtidigt samarbejde.

Webshoppen på http://www.nippon.dk er ligeledes oppe og køre igen og du kan altid kontakte os på telefon 33231313 eller på info@nippon.dk

Med venlig hilsen

Chris Jung

Lars Juul Madsen 

og Henrik Thor Callesen

 

Nippon ved Group Nordica ApS