Tekst: Christian Strarup/foto: KAD

Det nyligt afholdte VM i WUKF blev både en sportslig og organisatorisk succes. Således blev Søren Helsted valgt til ny Vice President for WUKF og som medlem af den 4-mand store Executive Committee skal Søren medvirke til at tegne linjerne og udviklingen i det hastigt voksende verdensforbund.
Allerede sidste år blev Søren kontaktet af ledelsen i WUKF som ønskede at opstille Søren ved førstkommende kongres og her blev Søren enstemmigt valgt.

IMG_1620-imp

Søren Helsted

At valget faldt på Søren skyldes i høj grad de kompetencer som Søren kan byde ind med – både indenfor det rent karate faglige, konkurrence erfaring, daglig ansvarlig klubleder og leder af KAD, samt ledelses erfaring fra Sørens job som Vice President og senior partner i en virksomhed der arbejder globalt.
Samtidig er det også en ære og en anerkendelse af den goodwill som Karate Association Denmark (KAD) nyder i udlandet, hvor KAD går forrest og sætter standarden for både den tekniske karatelinje men også for en god og fair sportsånd og en velvilje til at bidrage til WUKF’s udvikling på alle fronter. Allerede på første dagen var der spændend opgaver hvor Søren ud over WUKF ledelsen også fik mulighed for at møde en repræsentant fra den International Olympiske Komite og andre ledende politiske topfolk.
Nu ligger der meget spændende planer forude for vækst af organisationen både indenfor vores egne skandinavisk rammer men også i form af ny vækst initiativer. Værdierne for WUKF hvor venskab og båndet til den traditionelle karate passer rigtigt god i tiden og interessen for organisation er meget stor i samtlige kontinenter.