Weekenden i Svendborg bød på et flot DM i Knockdown med høj kvalitet i kampene. Fuld-kontakt kæmpere fra flere forskellige kontakt-karate organisationer deltog for at teste deres styrke og tage guldet med hjem til deres klub. Publikum kunne derfor nyde mange gode kampe på et højt niveau.

 

 

I mændenes mellemvægt kategori kæmpede Michael Meineche sig til en flot førsteplads i en kategori, hvor kampene var hurtige og hårde. Her viste kæmpere fra Haslev og Randers også stor styrke.

For Julian Bjerrekær blev det en debut i mændenes supersværvægt kategori, hvor han viste flot kampstil og hurtige teknikker bl.a. mod Tariq Ahmed fra Svendborg. Det blev dog alligevel den forsvarende mester, Brian Jakobsen, der tog guldmedaljen hjem til Shinryokudan dojo. Tariq Ahmed vandt til gengæld pokalen for stævnets Bedste Fighter.

I kvindernes letvægt var det Suzi Stenberg fra Vordingborg, der kæmpede sig til guld, mens Rita Bokán vandt kategorien for kvinder sværvægt.

Shinryokudan dojo var stærkt repræsenteret i veteran grupperne, hvor Marco Mercuri vandt -85 kg, mens Benno Rasmussen genvandt titlen i +85 kg kategorien.

Samme dag var der også Fyn Open i semi-kontakt inkl. juniorer samt gennembrydning. Stor tak til Svendborg Karateskole, der stod for et flot stævne, der tiltrak kæmpere fra hele landet. Stævnet er et godt eksempel på, at fuld kontakt karate kan samles på tværs af forskellige organisationer, og at samarbejdet kan at sikre de bedst mulige vilkår for kæmperne.

Resultaterne fra DM kan ses her: http://dmkarate.dk/contents/da/d30_Resultater-2018.html

Tekst: Anders Thrane, Foto: Michael Mohr