Tekst/foto: Malene Kirkeby

 

 

 

 

 

 

Ni kæmpere fra Karate Association Denmark (med fantastisk opbakning fra tre forældre) deltog sidste søndag i januar i Kesl Cup, der afholdes hvert år i Prag. Der er tradition for dansk deltagelse ved stævnet, og der deltog også en gruppe kæmpere fra Polen foruden selvfølgelig tjekkiske klubber.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAD-holdet bestod af kataudøvere i alderen 12-53, der træner sammen til daglig og arbejder målrettet med henblik på stævnedeltagelse. Resultaterne ved dette stævne viste, at det hårde slid bærer frugt. Alle præsterede, så det var en fornøjelse, men hvis enkelte resultater skal fremhæves, må det være de resultater, som blev opnået af Laura Helsted og Emil Landmose, som vandt henholdsvis guld og sølv i en åben sortbælteklasse for alle aldersgrupper. Emil vandt desuden guld i sin egen klasse, mens Laura vandt guld i holdkata sammen med Marie Berg Wildenrath og Stine Skov.

Christian Strarup, der ellers normalt til stævner ses i dommeruniform, havde i dagens anledning valgt at deltage i kata i stedet, og det resulterede i en flot og velfortjent sølvmedalje i den unge masterklasse (+35).

De samlede resultater blev følgende:

 

GULD: Emil Landmose, drenge til 12 år, 6. kyu til dan 

GULD: Laura Helsted, åben klasse dan 

GULD: Malene Kirkeby, kvinder 35+, 6. kyu til dan 

GULD: Laura Helsted, Marie Berg Wildenrath og Stine Skov, holdkata mix, til 15 år 

SØLV: Christian Strarup, mænd 35+, 6. kyu til dan 

SØLV: Emil Landmose, åben klasse dan 

SØLV: Marie Berg Wildenrath, piger 13-15 år, 6. kyu til dan 

BRONZE: Josephine Bruun, kvinder 18+, 6. kyu til dan 

BRONZE: Søren Helsted, mænd 46+, 6. kyu til dan