Dansk Kontakt karate Forbund
DKKF
kontaktkarateforbund.dk
Pressemeddelelse til sportsredaktionen
Danmark er vært ved hårdtslående VM stævne i Kyokushin Knock Down Karate I Valbyhallen den 25. Maj 2013. Dørene åbnes kl. 11.00. VM Cermoni begynder kl.12.00, med japanske Seidokan Taiko Trommer.
Det er lykkedes Dansk Kontakt Karate Forbund (DKKF) I samarbejde med World Tournament Committee at få et storstilet VM stævne til Danmark med deltagere fra hele verden. World Tournament Committee (repræsentanter flere international organisationer), de har udtaget 75. kæmper fra verdens eliten, som alle har international erfaring, heriblandt 16 hårdslående kvinder, som skal kæmpe efter japanske knock out regler. VM starter med at gennembryde massiv træ (tameshiwari) med knoer, håndkant og albue. Hvis en kamp er lige efter tre omgange vinder den deltager som har gennembrudt flest brædder. Tilskuerne vil se nogle af verdens bedste indenfor fuld kontakt Kyokushin Karate knock out regler. Kyokushin fuld Kontakt Karate er sammen med let kontakt blevet optaget som OL disciplin i Japan 2020.
Foruden det danske landshold der repræsentere de danske farver byder VM stævnet på en WKU VM titelkamp med dansk deltagelse. Der er tale om den den 22-årige Alexander Tao Schrøter der skal møde Ryo Wakabayashi Japan over en VM titel kamp på 5x 2 minutters efter fuld kontakt karate japanske knock out kamp regler.
Alexander har gennem de sidste tre år vundet flere international medaljer I Kyokushin karate, han er den første danske der har vundet en VM medalje i Japan, han vandt Danish Open for trejde år I træk, ligesom han vandt Holland Open 2012 ved at knock out besejer sin modstander på 3. Sekunder. Alexander er klart til at møde sin japanske modstander om WKU VM title bælte I Valbyhallen den 25. maj 2013.

Alexander Tao-imp
Til dette VM stævne er vi stolte af at kunne præsenterer en levende legende indenfor Budo. Der er tale om Grand Master den 80-årige Jon Bluming Holland, som er den eneste I verden som har opnået 10. Dan I karate og 9. Dan I Judo fra Japan. Han var manden som Mas Oyama 10. Dan udnævnte som præsident for Kyokushin karate I Europa I 1961. Under VM fejer vi Jon Bluming ́s 80 års fødselsdag og 65 år I Budo. Jon Bluming afholder Seminar sammen med flere højt gradueret på Hotel Scandic Søndag den 26/5 kl 10.00 -12.00. Alle kan deltage.
Der bliver afholdt pressemøde på Hotel Scandic på Sydhavns Plads 15, 2450 NV fredag den 24. maj kl. 17.30. Hvor det endelige kampprogram og det danske landshold vil blive præsenteret. Der vil være kaffe / drikke og let anretning til pressen.

WorldTournament 25 maj 2013
Læs mere på www.worlskyokushin.com eller kontakt stævne ansvarlig Flemming Jinzen Schrøter for yderligere information på mobil +45 31620300 eller via info@kontaktkarateforbund.dk
Med venlig hilsen
Formand DKKF Michael Jensen
29. April 2013.