Resultater kan indsendes til resultater@karatenews.dk

Foto: John Mortensen, KarateNews fotograf

 

 

 

 

 

Der bliver i denne weekend afholdt  Basel Open i Schweiz. Stævnet er et udtagelsesstævne for landsholdskæmpere i Dansk Karate Forbund, så det trækker en del danske klubber og kæmpere derned.  Der er 21 lande repræsenteret ved stævnet og 662 deltagere. 

 

Resultater:

Kumite

 Guld, Frederik Kjær – Sportskarate

Guld, Michael Cobalan – Sportskarate

Guld, Sofie Abild – Sportskarate 

Guld, Amalie Andersen – Taifu

Guld, Chris Nørskov-Jensen – Taifu

Sølv, Emma Bøgelund – Sportskarate

Sølv, Patrick Møller – Sportskarate

Sølv, Ludvig Abild – Sportskarate

Sølv, kadet hold – Sportskarate

Bronze, Benjamin Hermansen – Taifu

Bronze, Lasse Bøgelund – Sportskarate

Bronze, Timm Neve – Sportskarate

Bronze, Mattias Petersen – Sportskarate

 

Kata

Bronze, Rikke Linck – Itosu Kai Dragør

 

Amalie Andersen var i en pulje med 14 kæmpere. Hun havde bye i sin første kamp. Anden kamp var mod Freja Katborg, som Amalie slog 3-0. Tredje kamp var mod en kæmper fra Schweiz, som Amalie slog 2-0. I finalen mødte Amalie en kæmper fra Frankrig, som endte 0-0 i ordinær kamptid. I omkampen vandt Amalie 1-0 og dermed guld til Amalie. 

Benjamin Hermansen kæmpede i en pulje med 13 kæmpere. Benjamin mødte i sin første kamp Marcus fra Saiko, som Benjamin vandt over 2-0. I sin anden kamp mødte Benjamin Danni Olsen fra Sportskarate, som han vandt 3-2 over. I sin tredje kamp møder Benjamin en kæmper fra Tyskland, som slutter 1-1 i ordinær kamp. I den forlængede kamp taber Benjamin 1-3, men kommer i opsamling. 

I opsamling møder Benjamin Timmi Pedersen fra Ishøj og kampen slutter 0-0. I den forlængede kamp bliver det også 0-0 så der skal udnævnes en vinder af dommerne. Her vandt Benjamin 3-2 og en fortjent bronzemedalje var i hus.