Foto/tekst: Jeanette Rohde
 
 
 

   

EM på Tenerife blev en kæmpe oplevelse for både udøvere, dommere og trænere, som på denne tur fungerede optimalt sammen som én enhed “Danish National Team”!


De danske udøvere ses her under indmarchen, hvor de ligeledes fik lejlighed til at hilse på EM-maskotten.

 

Det var en meget hård turnering i alle henseender, hvor specielt vore dommere havde nogle meget lange dage, hvor de var på fra tidlig morgen til sen aften, men dette blev belønnet med, at de fik lov til at dømme mange vigtige kampe, og der var stor ros for deres indsats.

 

Kata udøverne skulle på først og her gjorde Christopher og Anne Sophie usædvanlig god figur ved begge at vinde deres første to runder. Anne Sophie kom i opsamlingen, men tabte her sin kamp – det blev derfor til en flot 7-8 plads til dansk kata!

Christopher og Anne Sophie sover ikke på laurbærerne – her har de fundet en smal stribe skygge, hvor der alle dagene kunne trænes!

 

Humøret var derfor højt hos de danske deltagere og optimismen stor før der blev taget hul på kumite. Kumite kæmperne gjorde det også virkelig godt men måtte alle se sig slået ud i første runde pånær Carina, der fik en flot første runde men herefter måtte kapitulere til en dygtig modstander.

Kumite kæmperne fik en god optakt, og der var stor seriøsitet omkring deres træning og forberedelser.

 

De spændende finaler sluttede tidligt søndag, så hele den danske delegation fik mulighed for en meget velfortjent sejltur, hvor der blev badet og dykket – som en fantastisk ekstra bonus stødte vi på en flok pilothvaler.

 

 

De skarpe dommerøjne har fået øje på hvaler forude!

 

Alle de danske udøvere betragter med stor nysgerrighed en pilothval forude!

 

Selvom det ikke blev til medaljer ved dette EM, føler man en stor stolthed ved at tilhøre den danske trup. Der er virkelig meget at bygge på – gode dommere, gode trænere og gode udøvere, som fungerer særdeles godt som ét team og det skal derfor nok lykkes !!