12. Maj   Idrottens hus – Helsingborg – Sverige

Billeder og tekst: Tonni Norslev /20120512

 

 

 

 

 

Seks tatamier fordelt i to haller, kom i gang efter en flot indmarch af deltagerne. Der var 400+ deltagere, børn, kadetter, juniorer, seniorer samt master. Klubber fra Norge, Sverige og Danmark var her repræsenteret, dette WKF-stævne.

 

Det er imponerende med holdkata. De blev udført af blandede hold, såvel som rene pige- eller drengehold. Det var først og fremmest børnene der stod for disse. 

 

Pokaler og medaljer blev uddelt løbende, når runderne blev færdige. Alle der deltog i stævnet fik  overrakt en medalje. Dette blev gjort et fast sted i hal 1., her måtte gerne have været nogle kvadratmeter mere, set med fotografens øjne. Her blev tæt pakket af modtagere og nysgerrige, der gerne ville have et glimt eller et foto af pokaloverrækkelsen.

 

Her var, naturligt nok, mange svenske deltagere, men også en del danske, specielt på den kvindelige kataside gjorde de det flot. 

 

Det blev til nogen ventetid, da kata og kumite blev afholdt sideløbende. Mange var tilmeldt begge kategorier. Men der er vel altid nogen ventetid ved konkurrencer, når man deltager i det hele, det er bare hvordan tiden bliver fordelt.  

 

Enkelte coaches skulle stole på deres hjemmearbejde, i stedet for uafbrudt at foreslå hvilken arm eller hvilket ben deres deltager skulle bruge. Eller belære dommerne om reglerne.

 

Et godt hold af officials og gode dommere, heraf en del fra Danmark, var med til at gøre det til et godt stævne. Det hurtige lægehold blev der heldigvis ikke meget brug for. 

 

Et aktivt stævnebord med stort overblik var med til at gøre det til et godt og spændende stævne.