Vil du have dit livs karateoplevelse og komme tæt på kilden af karate fra Japan ? Så er det nu!
Grand Master Katsauki Sato, vinder af ‘First World Tournament 1975, plus dobbelt ‘All Japan’- vinder og hans søn, Shihan Noriaki Sato, kommer til Danmark.
Grand Master Sato er en levende legende. Han vandt VM(afholdt af Sosai Masutatsu Ōyama) i en tid hvor der kun blev afholdt et af slagsen som alle deltog i og Grand Master Sato var den første til vinde det. Dette er selvom Grand Master Sato oprindeligt dyrkede judo og fik endda 4. dan, men efter skader på både skulder og ben begyndte han til karate.

I dag er Grand Master Sato leder af Satojuko og ‘Point & KO’-organisationen sammen med hans søn Noriaki.
Noriaki Sato er den nye Shihan i Satojuko, og træner karate hver eneste dag. Han er kommet i top tre de seneste fem år i Point & KO All Japan/ Global Championship. Han er en fantastisk underviser og er selv blevet trænet af legenden Grand Master Sato, siden han var helt lille.


Tilsammen har Grand Master Sato og Noriaki Sato et fantastisk fokus på detalieret basistræning, og der er garanti for du går fra seminaret med masse ny læring, inspiration og gode oplevelser, med en duft af original Japansk tradition. For udover det, så er de fantastiske med børn, i Satojuko er faktisk dem, der er i hovedfokus.
Med hånden på hjertet, så er det her en ‘once in a life time opportunity’, fordi det er bestemt ikke sikkert, at Grand Master Sato holder seminar i Danmark igen. Efter det seminar drager de videre til Spaniens største karatelejr, hvor de igen holder et af deres berømte seminarer.
Jeg vil være oversætter og medinstruktør, og har selv været i seks måneders træningscamp i Satojuko. Deltaget i Point of KO, og det har været den største oplevelse i mit liv. Under mit ophold er jeg blevet uendeligt meget bedre, end jeg nogensinde havde troet, og fået indsigt i østens mystik og karateteori.
Vi er godt klar over, at der nok er en del af jer, der er på ferie, men dem der er hjemme, kan glæde sig for at de har denne unikke mulighed.
Alle er velkommen, og husk at høflighed, respekt og tradition er helt essentielt på denne japanske dag, det gælder os alle og over for vores gæstetrænere.

Lørdag den, 14 juli
09:00-11:00
11:20-14:20
Der vil være drikkevarer incl.
2 timer for børn 100,-. 3 timer for voksne 250

 

Tilmeldingsfrist og indbetaling : 9. Juli.
Vallerød Banevej 23, 2960 Rungsted Kyst, Denmark
Konto nr: 6489
Reg nr: 2021722
Skriv til email, navn, dojo: blackszabad@gmail.com
Vi glæder os til at se jer Christoffer Szabad
0045 – 22129611
Mail: christoffer@jagtdanmark.dk