Følgende har vundet et Mindfulness Web baseret eLearning-kursus over 8 uger. (værdi 650 kr. per :Rune Westphal, Liselotte Hansen, Finn Hemmingsen, Thomas La Cour, Tania Høglund. Vi ønsker alle tillykke med præmien og et stort tak til Bjarne Nybo for at sponsorere præmierne til glæde for læserne på KarateNews. Vinderne vil blive kontaktet af af Bjarne Nybo fra Mindfulness. God vind med meditationen:)

 

Meditation og mental træning benyttes af flere og flere mennesker. KarateNews har i samarbejde med Center for Mindfulness & Meditation lavet en konkurrence.Vi trækker lod blandt alle, der kommenterer denne artikel, om 5 stk. Mindfulness Web Academy – web baseret eLearning-kursus over 8 uger. (værdi 650 kr. per kursus) Lodtrækningen finder sted den 1. juni 2012 og vinderne offentliggøres her på siden. 

 

Indtil nu har smartphones og ny teknologi været sidestillet med multitasking, altid-på og tilhørende stress. En ny app smelter gammel visdom og ny teknologi sammen til en rigtig stress killer-app, der hjælper til at holde fokus, også i pressede situationer.

 

Center for Mindfulness & Meditation har udviklet MINDFULNESS APPEN DK, som er det perfekte værktøj til at reducere stress og øge opmærksomhed, nærvær og fokus i hverdagen. Den fås nu til iPhones, iPads og iPod Touch og er et af de første eksempler i Danmark, hvor gammel visdom og ny teknologi smelter sammen til gavn for den travle bruger.

Appen er velegnet til både nye praktiserende af mindfulness og mere erfarne udøvere. Den hjælper brugeren med det, som er allersværest i den travle hverdag, nemlig det at huske at være mindful. Appenindeholder guidede meditations-øvelser, mindfulness påmindelser og statistik, der viser den personlige udvikling over tid. Fordi den er udviklet specielt til iPhones, er det muligt at lave mindfulness-øvelser alle steder og på alle tider. For eksempel på bussen, i toget, når man venter i køen eller hvis brugeren blot har behov for at tanke ny energi og genskabe balancen.

Kort om appen:

  • Brugeren kan vælge den type meditation, der passer bedst lige nu, fx hvis man har lidt tid til overs i bussen, på jobbet eller bare har behov for at sidde og slappe af et øjeblik.
  • Ved at indstille MINDFULNESS APPEN DK til specifikke tidspunkter og dage, vil man få en meddelelse, når det er tiden at meditere.
  • Alle gennemførte meditationer lagres i Appens statistikdel, så brugeren har mulighed for at følge med i hvordan den nye mindfulness-praksis udvikler sig over tid.
  • Man kan vælge om man ønsker at blive guided af en stemme eller bare sidde i stilhed med klokker, som slår med forskellige intervaller.
  • Brugeren kan også vælge at indstille meditationen til at vare lige præcis så lang tid som denne har lyst- og tid til.
  • Med MINDFULNESS APPEN DK kan man ganske enkelt ‘prikke til dig selv’ og checke om man virkelig er nærværende.
  • MINDFULNESS APPEN DK er til alle, som ønsker at øge sin opmærksomhed og skabe mere nærvær i hverdagen, både nye udøvere af mindfulness og mere erfarne brugere kan udvikle deres mindfulness praksis.
Se vedhæftede pdf med nærmere beskrivelse og QR-kode, der kan skannes og bringer dig direkte til MINDFULNESS APPEN DK-siden. 
Hvis du vil gå dybere med mindfulness og meditation, tilbyder Center for Mindfulness & Meditation også et online kursus på 8 moduler. Læs mere på: http://www.cfmm.dk/mindfulnessonline