Sommerlejr på Bosei 2022:

Den 27. til 29. Maj afholdt Shuri ryu Danmark den traditionsrige Sommerlejr på Bosei, og karatekaer fra nær og fjern tog turen til Præstø, hvor Højskolen Bosei, som har specialiseret sig bl.a. i japansk og asiatisk kultur og kampsport ligger i naturskønne omgivelser. Træningen var som altid varieret og alsidig leveret af engagerede og veloplagte instruktører og bredte sig fra emner som holdning og positur over kata, kumite og combative flow til fysik og udstrækning søndag.

Lørdag afholdtes ligeledes den ene af årets nationalgradueringer, hvor 4 håbefulde kæmpere stillede op til henholdsvis 3. Og 2. kyu. De håbefulde kæmpere blev teste grundigt og længe i både de fysiske og tekniske krav til deres respektive grader og stort tillykke til dem der bestod.

Lørdag eftermiddag stod i kumite og dommergerningens tegn og der blev arbejdet grundigt både med at gennemgå de nyeste regler og god kamptræning til kæmperne inden der blev sluttet af med lidt konkurrencekampe hvor man kunne få trænet både sine kampfærdigheder og sine  dommer evner.

Søndag blev traditionen tro afsluttet med fysik og udstrækning, hvorefter vi kunne lykønske hinanden med endnu en god lejr og sige på gensyn til næste år.