Lokalt karatestævne i Taifu – Halsnæs

KarateNews var på stedet, da Taifu Karate Dojo i Frederiksværk afholdte deres årlige klubmesterskab, Nissecup. Stævnet henvender sig primært til knap så rutinerede udøvere, som dermed får mulighed for at stille op til et mindre stævne, hvor der er knap så meget pres på.

Der blev konkurreret i Kihon, kata og kumite. Stævnet blev afholdt på en lokal skole, som havde stillet gymnastiksal og køkkenfaciliteter til rådighed. Karateklubben i Frederiksværk havde inviteret udøvere med fra Lyngby Karate Klub og karateklubben SBB fra Vesterbro. Der blev vist rigtig flot traditionel karate, og alle fik en god oplevelse med hjem. Der var medaljer til alle og i slutningen af stævnet blev årets karate-kaer udnævnt. En interessant tradition hvor karateelever der på forskellige vis har udmærket sig modtager en pokal. Derudover fik de også en sponsorgave, et par Nunchaku fra Nippon Sport. Dem vil forældrene helt sikkert også blive “begejstret” for, når børnene skal øve hjemme i stuen.

Det var fantastisk at opleve den store opbakning fra venner, familier og de mange frivillige kræfter, der var med til at gøre det til et vellykket og veltilrettelagt stævne.

Foto/tekst: Jesper F. Andersen