af Nikolaj F. Skarbye

Genten Karate Jutsu har i samarbejde med Kyusho Danmark og Nikolaj F. Skarbye, startet op for månedlige ekstra træninger i kunsten Kyusho. Kyusho er læren om kroppens anatomiske svagheder og hvordan vi udnytter den til vores fordel.

Der var et flot fremmøde med folk fra Østerbro Goju Ryu, Store Heddinge Gichi, Solrød Karate Klub, Gentofte Karate Klub, Charlottenlund Karate Klub og selvfølgelige Genten Karate Jutsu. Kyusho Danmark lægger vægt på åbenhed og venskab og derfor er alle velkommen uanset stilart, forbund eller lignende.

 

  kk3-imp

kk4-imp

Træningen startede ud med fysisk forståelse for, hvordan man slår kroppen og hvordan vi sørger for at aflevere den kinetiske energi ind i modstanderen og ikke hverken igennem eller på overfladen. Dernæst arbejde vi henimod nogle forskellige nervepunkter på f.eks. hånden, og vi inkorporede den i en fysisk flowdrill – der skulle skabe stress, pres, bevægelse og timing. Der bliver altid lagt vægt på ikke kun at træne de forskellige nervepunkter stationært – men i bevægelse og under fysisk pres, så overførsels og indlæringsværdien bliver større.

kk1-imp

Alt i alt 2,5 times intensiv træning med både fysiske og smertefulde øvelser, samtidig med en teknisk vinkel og bunkai forslag ud fra de teknikker vi arbejde med.

kk-imp

Næste træning bliver lørdag d. 16. Marts fra kl. 10.00 – 12.30 – tilmelding til forsvardigselv@hotmail.com eller +45 3114 0342
Min. 3 års erfaring i traditionel budo samt 18år+

kk2-imp

I April kommer Jim Corn 9. Dan RyuKyu Kempo, Grandmaster i Kyusho Jitsu, til Esbjerg d. 20./21. April, for at give et seminar. Jim Corn har tidligere trænet direkte under den kontroversielle George A. Dillman. Jim Corn er en god ven af Kyusho Danmark og vi ser frem til hans besøg til April.