Foto/tekst: Jesper F. Andersen, redaktionen.

I dag blev der afholdt Kodomo Cup i Odense Kampsportscenter. UKDK og Odense Karate-do Ichiro var arrangør af dette stævne, som henvendte sig til børn og unge. Stævnet var et åbent stævne, hvilket redaktionen hilser velkommen. Netop åbne karatestævner er med til at skabe udvikling for karaten i Danmark.

I år havde flere nye klubber fundet vej til Kodomo Cup, bl.a. Haslev Karate Skole og Nakskov Karate Skole, som der blev taget rigtig godt imod. Dermed var karatestilarten Isshinryu repræsenteret ved stævnet sammen med en masse Shotokan klubber. Det var en kærkommen afveksling, at opleve nye kata ved et karatestævne, og kæmperne fra Haslev og Næstved gjorde det rigtig godt.

Det var ihvertfald en mega stolt Oliver fra Haslev Karate Skole, der kunne tage sin guldmedalje om halsen efter en flot kata i finalen.

I kata fik alle kæmpere lov til at vise 2 kata, som blev vurderet på point. Medaljetagerne var dem, der samlet havde opnået flest point. Et system som tilgodeser, at alle uanset niveau kom på kamparealet flere gange. I kumite kæmpede man efter traditionelle Ippon regler eller Nippon regler efter cup-systemet.

Stævnet blev afviklet i Odense Kampsportscenter, som er et imponerende bygningsværk, der har samlet en masse forskellige kampsporte i en bygning. Medlemmer fra Odense Karate-do Ichiro sørgede for, at der var julestemning, da der blev tilberedt flere flæskestege, som kunne duftes i hele kampsportscenteret:).

Trods de mange unge kæmpere blev der vist rigtig meget flot karate. Stævnet blev afviklet planmæssigt og stævnet var præget af ordentlighed.  Tak til UKDK og Odense Karate-do Ichiro for et veltilrettelagt stævne.

Link til fotos (fotos af Jesper Fjeldgaard Andersen)

Link til fotos (fotos af Larus Frans Gudmundsson)

Resultatliste