Esbjerg Karate klub er en klub, der har valgt at hjælpe mennesker der har det svært i livet. Klubben har fast ansatte trænere der hver dag træner det vi kalder Karateskolen. En ganske almindelig dag starter med at vi mødes i karateklubben til morgenkaffe og socialt samvær. Der efter starter træningen på 1.sal.

Træningen tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og øjeblikkelige situation, for derved at opnå størst mulig motivation, fysisk og mental udvikling. Vi har 2 træninger dagligt. Træningen er baseret på de gamle dyder inden for kampkunst. Træning 2 er meditation og filosofi. Efter træningen er der middagsmad og hygge.

Træningen er for alle, drenge, piger, unge fra 12 år, voksne, samt mennesker med ander etnisk herkomst.

 

Vi lægger vægt på…

Vi lægger vægt på at få vores elever i arbejde eller uddannelse. Derfor hjælper vi til med at få dem i jobtræning eller i en uddannelse, der svarer til den enkeltes resurser og/eller behov. Det er vigtigt for os at eleven gror indefra, får et stærkt fundament i sig selv, for derefter at kunne træffer sine egne rigtige beslutninger i livet 

Vi har i klubben samarbejde med Koordineringscentret, som kan give individuel og specifik undervisning for elever over 18 år. Vi har også et sammenarbejde med skolerne i Esbjerg by. Vi tager gerne imod unge der har det svært i skolen, lavt selvværd, mobning eller urolig adfærd mm.og tilbyder træning kombineret med skole.