Tekst/Foto: Stig Nørskov-Jensen

 

 

 

 

 

 

Som på første dagen mødte alle udøvere op til dagens træning i god tid og ventede spændt på, hvad de tre instruktører havde valgt at lægge for dagen.

Til gårsdagens artikel er der i øvrigt en rettelse, faktisk en af de helt store, idet det ikke var en ukendt kineser, der underviste de danske i kata-udøvere, men shihan Perez Estaban fra Spanien, som selv havde valgt at varetage kata-træningen til overordentligt stor begejstring for deltagerne.

Han er efter sigende bare unik, noget helt særligt og har nogle fantastiske pædagogiske egenskaber, og alle deltagerne gik derfra med en kæmpe oplevelse rigere for livet.

 

De tre dages WKF-træning er i øvrig anlagt som en form for workshop, hvor udøverne er inddelt i deres respektive kategorier og undervises derefter, dvs. de pendler mellem de tre instruktører efter ca. 1½ times undervisning hvert sted.

Som den interesserede læser måske har bemærket, foregår træningen rent faktisk på det hotel, hvor udøverne er indkvarteret. På hotellet er nemlig anlagt to store ”balsale”, hvor der i hver sal er anlagt en tatami, der dog er noget større end normalt.

Herunder trænes der ”udenfor” på to tilstødende tennisbaner, hvor udøverne i den ”grad” får deres sag for, idet de træner i deres gi i 35 graders varme under ledes af den græske landsholdstræner Ioannis Kanelllis.

Der skal ikke herske tvivl om, at de tre danske kumite-kæmperes hjerte er faldet for Davide Benetello. Måske forståelig nok (se foto), han er super dygtig, ser godt ud og er ikke særlig gammel set i relation til ”journalisten”, der har skrevet denne artikel.