Tekst/foto: Kimu

 

 

 

 

 

 

Danmark markerede sig rigtig flot som 3. mest vindende nation ved VM i Ashihara Karate 25.-28. oktober 2012 i Serbien

En juniorverdensmester, to sølvvindere og en bronzemedalje i kata

 

Oliver Krogstrup vandt med imponerende styrke og fysisk overlegenhed sin klasse – og blev verdensmester!

 

John Poulsen kæmpede sig flot vej til finalen, hvor en russer desværre fik slået hans skulder ud af led, så han ikke kunne kæmpe videre. Så det blev til en skinnende sølvmedalje.  

Emma Harring havde en imponerende debut ved sit første internationale stævne og gjorde en brav indsats. Det blev derfor til endnu en flot sølvmedalje til Danmark fra Viborg-kæmperen. 

Mette Sørensen deltog i VM i kata i flot stil. Efter en helt tæt afgørelse i semifinalen – desværre til rumænerens fordel – erobrede Mette en bronzemedalje til Danmark.

Sempai Nanette Madsen

Sempai Nanette Madsen vandt guld i kvinder mellemvægt efter seks flotte kampe med blandt andet en knock-out på frontspark i hovedet. Finalen – og verdensmesterskabet – blev vundet i bedste stil med et cirkelspark i hovedet.  

Sempai Kirsten Galatius Smith

Sempai Kirsten Galatius Smith blev verdensmester i kvindeklassen over 60 kg og sørgede for, at den danske nationalsang blev spillet endnu engang. Efter at have vundet semifinalen på frontspark i maven – og derefter få alle dommerstemmerne i finalen efter at have domineret kampen hele vejen.

DAO på podiet som det 3. mest vindende hold

I alt rakte de mange danske medaljer til en placering som det 3. mest vindende land – efter de helt store, deltagende nationer; Rusland og Rumænien. Sensei Jesper Sørensen var på podiet og modtage pokalen.

  

Sempai Christian Junge med KO på knæ i hovedet – og vores engagerede landstræner Sensei Jesper på sidelinjen.

   

Alle kæmperne ved stævnet i Beograd

 

Oliver Krogstrup med cirkelspark

 

Sempai Kaveh Bahrami med knæspark

 

   

 

 

Oliver Krogstrup med cirkelspark