Foto/video Jesper F. Andersen

Tekst – redaktør Jesper F. Andersen

 

 

 

 

 

Alt går planmæssigt i Malaysia. Varmen er intens, men kæmperne er ved at vænne sig til den. Vi har temperaturer på 32 grader om aftenen og 35 grader om dagen. Heldigvis er der en god pool på vores hotel, hvor man kan køle sig lidt. Træningen i dag varede ca. 2 timer og kæmperne skulle træne i et højere gear. I morgen er der “generalprøve”, hvilket vil sige at kæmperne skal yde deres bedste til træningen og under træningskampene. En vigtig del for at få justeret de sidste småting på plads. 

Hvis nogle skulle undre sig over, at landsholdet tager afsted i 10 dage så er der mange gode forklaringer på det. Dels tager det nogle dage at komme sig oven på flyveturen ligesom tilvænning til varmen også tager tid. Endvidere skal kroppen også vænne sig til at være belastet i varmen og kæmperne skal finde ud af, hvor meget de skal drikke i løbet af en dag. 

Rigtig mange indtryk skal også sluges for unge mennesker, hvilket tiden er med til at hjælpe med. I dag lader vi en lille video beskrive dagens træning, som på katasiden i dag  fik fornemt selskab af verdensmesteren i senior kata Antonio Diaz, som vi tidligere har lavet interview med her på karatenews. Kan ses her