Farsø var i lørdags rammen for slag og spark til kroppen, i professionel stil...

 

Børn, Unge og Voksne kæmpere fra hele landet, indtog i Lørdags, Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, for at kæmpe om de eftertragtede pokaler, og titlen som Danmarks Mester..

 

Det var første gang i Danmarks Historien, at der blev afholdt Danmarks Mesterskaber i Modereret Knock Down Karate, og Himmerland Martial Arts Academy er beærede over at vi har fået æren at stå for at arrangere Mesterskaberne nu og i fremtiden..

 

I samarbejde med Dansk Kontakt Karate Organisation og Vesthimmerlands Kommune, samt nogle lokale sponsorer, lykkedes det os at få en fantastisk Turnering afviklet..

 

Danmarks Mesterskaberne i Modereret Knock Down Karate, bygger på regler fra Kyokushin, som er kendt som den hårdeste form for Karate. Og der var en del hårde kampe i løbet af dagen, men ikke nogen alvorlige skaderoverhovedet, så det er jo klart en success.

 

Himmerland Martial Arts Academy havde selv 5 lokale kæmpere med i dette års Danmarks Mesterskab. Som gjorde vores lille Karateskole stor ære.

 

 

Patrick Trier Larsen fik en 1. Plads og blev dermed Danmarks Mester

Phillip Hørdum Vestergaard fik en 2. Plads

Lars Holm fik en 3. Plads

Bitten Thornvig fik også en 3. Plads

Leo Seiko Ooyama fik en masse hårde kampe, men det rakte desværre ikke til nogen placeringer. Men til gengæld fik han Årets Fighter pokal, da han gang på gang stillede sig på kamparealet selvom han fik en masse slag og spark.

Liam Bramwell fra Nyborg Karate Klub – To Sei Kai, var en af dagens “store” pokal høstere, selv om han nok var Turneringens mindste deltager. Han snuppede 3. Pladsen i sin pulje, men samtidig tog han både Årets Fighter Pokal og Årets Tekniker Pokal i Børnegrupperne.

 

Emilie Møller fra Randers Karate Skole fik en 2. Plads i Junior Piger, samtidig tog hun også Årets Tekniker Pokal i Juniorgrupperne, med hjem til Randers.

 

Victoria Andersen fra Jinzen Do Karate Bogø, blev af dagens helt store overraskelser, trods sine kun 12år, deltog hun i Junior Pige puljen, efter aftale med både hendes Coach og hendes Chefinstruktør, da der ellers ikke ville være nogen modstandere til hende.

Victoria gik hele vejen, og snuppede titlen, som Danmarks Mester 2018 i Junior Pige, men hun fik også Årets Fighter Pokal for Juniorgrupperne med hjem til Bogø. Jeg er sikker på at det er en ung kæmper, som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden.

 

Frederik Baadsgaard fra Farum Kyokushin Karate, kunne efter nogle gode kampe, sikre sig en 2. Plads, og hans indsats udløste desuden Årets Tekniker Pokal for Voksengrupperne.

 

Himmerland Martial Arts Academy har allerede nu fastlagt datoen for næste års Danmarks Mesterskab, som vil finde sted lørdag d. 5. Oktober 2019, igen i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø..

 

Folk fra hele landet kom for at se Turneringen, og vi har efterfølgende fået en masse positiv feedback på Turneringen, både fra Kæmpere, Coaches og tilskuere, og folk ser allerede nu frem til næste års Turnering.

 

Vi ser frem til planlæggelsen af næste års Mesterskab, og vil allerede nu gå i gang med at finde sponsorer og lave video og trykt reklamemateriale, for at få endnu flere til at komme både at kæmpe og se på.

 

Med venlig hilsen

Kim Trier Larsen

Himmerland Martial Arts Academy