Shuri Cup 2018:

Den 29. September afholdtes årets Shuri Cup, som både kan karakteriseres som en slags stilartsmesterskab med også en godt begynderstævne, hvor man slå sine første folder såvel som kæmper som dom dommer.

 

 

Årets stævne går på skift mellem Jylland og Sjælland/Fyn og i år var det Karateklubben Shuri Ryu Københavns tur til at byde op til dans i DGI-byen. Man havde i år valgt en ny måde at organisere stævnet på således, at man i såvel kata som kumite skiftede mellem de forskellige klasser så alle deltagere blev holdt i gang. Man kørte altså ikke en klasse igennem og så var de færdige for denne gang, hvilket kunne medføre en meget lang dag for alle parter. Herved blev alle holdt i gang gennem det meste af dagen, og den unødige ventetid, som kan gøre det svært for en kæmper at fastholde sin motivation og gejst, blev minimeret. Ligeledes var stævnet arrangeret ud fra et alle mod alle princip, hvilket var med til at sikre, at alle var sikret et minimum antal kampe. Også en god ting, især hvis man som deltager, kommer fra den anden ende af landet.

 

Stævnet var således godt organiseret og arrangørerne havde virkelig gjort sig nogle gode overvejelser som heldigvis også gav sig udslag i et godt stævne med dygtige og engagerede kæmpere i både kumite, kata og kobudo.

 

Ingen gav sig uden kamp og det blev til en række gode og vellykkede dyster med kun få og mindre skader og med god sportsånd. Det var derfor nogle stolte deltagere som kunne tage hjem efter et vellykket stævne.

 

 

Medaljer Shuri Cup 2018

Kata Børn

Guld: Georg Liljenberg, København

Sølv: Mikkel Cramer Bøgelund, Midtfyn

Bronze: Arman Abdi, Kolding

Kata unge

Guld: William Hjerrild, Midtfyn

Sølv: Gitali Soren, København

Bronze: Hanna Henriksen, Midtfyn

Kata voksne

Guld: Cæcilie Lund Sørensen, Århus

Sølv: Louis T. Hogg, Århus

Bronze: Katrine Hesselbjerg, København

Kumite børn/unge

Guld: Rune Elbek, Møn

Sølv: Nicolaj Fristrup, Øland

Bronze: Jacob Neumann, Kolding og William Hjerrild, Midtfyn

Kumite voksne

Guld: Martin Bramsen, København

Sølv: Morten Jessen, Århus

Bronze: Jacob Nielsen, Møn