I dag tager Chris Nørskov fra Taifu, sammen med sine forældre afsted til Birmingham, hvor der skal foregå et privat træningsophold med den verdensberømte engelske tidligere verdensmester Wayne Otto. Måske får Chris også mulighed for at træne sammen med det engelske landshold og deltage i et stævne i Wolverhampton. Flere Taifu kæmpere har tidligere trænet under Wayne Otto ved tidligere besøg i landet og har lært rigtig meget om benfejninger, som Wayne Otto er en sand mester i at udføre.

Wayne Otto vandt i 1992 sin første guldmedalje ved VM i Spanien og har op igennem 90`erne været en af de mest fremtrædende karate sportsudøvere i England. Han havde et fantastisk arsenal af teknikker og havde en meget speciel kampstil, som har givet ham øgenavnet “The Black Shark” og senere “The Black Pearl”. Wayne Otto har vundet 9 VM guldmedaljer, 3 World Cup guldmedaljer og 9 EM guldmedaljer.

Wayne Otto er ikke længere aktiv kæmper, men fungerer som coach for det engelske landshold.

Chris har lovet at skrive om opholdet til KarateNews og Taifu så vi ser frem til at høre mere om opholdet. Netop kommet sms fra England, hvor det oplyses at Chris netop har haft 2 timers enetræning med Wayne Otto sensei, som var meget lærerigt.

Update 1. juli


Chris ved formiddagens træning, hvor der bliver svedt godt