Korsgadehallen, København. 1. oktober 2011
Billeder og tekst: Tonni Norslev /20111001

En spændt og forventningsfuld stemning. Der er 5 minutter til kampene starter. Nu var det coachenes der fik sved på panden, de skulle sørge for deres kæmpere var klar ved de respektive kamparealer. Alle kampplanerne var skrevet om i rekordtid og først klar få minutter før Cuppen startede. Efter en lidt forsinket start på stævnet, kom der gang i tatami 1, 2 og 3. Der blev kørt 1 minuts kampe i alle klasser, der blev afviklet i puljer. I fordelingen, var der taget hensyn til børnenes grad og vægt. Deltagerne blev fordelt, så alle kæmper mod alle inden for puljen og hvor hver deltager max. kunne få 5 kampe. Med 123 deltagere blev det til over 200 kampe.

Kampene bliver mere og mere intense, som timerne går. For mange af deltagerne er det deres første stævne. Det betød nye udfordringer, en fod i hovedet er bestemt ikke en sjov oplevelse. Stor indsats fra alle dommerne og officials, om det var på gulvet eller ved bordene.

Afslutningsvis blev præmierne uddelt, samt årets figtherpokal, der gik til Martin Simonsen og årets teknikkerpokal, der gik til Py Pasanen. Endvidere blev aspiranterne til det nye bruttolandshold præsenteret. For at se præmiefordelingen, tryk her: http://kyokushin.dk/

 

Aspirenter til det nye bruttolandshold