MASTERDAY er dagen, hvor vi hædre kæmpere, som har opnået bemærkelsesværdige internationale resultater gennem året.

Du får denne dag chancen for at møde en lang række af disse mestre, som Nippon Sport er sponsor for, – bl.a. landsholdene i Ju-Jutsu, Dansk Traditionel Karate Forbund, JKA Shotokan Karate, Kyokushin Karate, Ashihara Karate, landsholdet i Kickboxing, Nordsjællands Judo Team samt en perlerække af individuelle kæmpere inden for boksning, karate, MMA og Muay Thai/Thaiboxing.
Mestrene kommer ind i butikken og giver autografer og gode råd, og der vil være mulighed for at blive fotograferet sammen med dit kampsportsidol.
Der vil hele dagen være velskænket Nippon Bryg til de voksne og Nippon Sodavand til børnene. Der skal også være mulighed for at gøre en god forretning, så derfor giver vi denne dag 25% rabat på ALLE varer i butikken, som købes OG betales på dagen.
De første 100 kunder får en MASTER DAY t-shirt med i købet. Hold øje med vores hjemmeside og få det detaljerede program senere. Vi ser frem til en hyggelig og festlig dag med mestre, kunder, venner af butikken og Nippon Sports venlige og dygtige medarbejdere.

Denne dag holder vi åbent 10-16, hvor der er præmieoverrækkelse til mestrene fra 14-16.
Vi ses i Nippon Sport d. 28 januar.

Med sportslig hilsen
Nippon Sport ApS.
Tjek www.nippon.dk – der ligger info på forsiden.