Christian Olsen, -67 kg var første dansker i kamp. Programmet var fremrykket så fotografen nåede ikke frem til kampen. Fra Allan Busk lyder følgende. Christian mødte en kæmper fra Indonesien og tabte 0-2. Christian startede lidt tøvende og inderen fik scoret point. Christian trak et flag på spark til kroppen, men det var kun en dommer der havde set det. I sidste halvdel af kampen var Christian mere aktiv og styrede kampen, men modstanderen var mere rutineret så Christian havde mødt sin overmand. 

Men en godkendt indsats ved Christian`s første VM lyder det fra Allan Busk. 

Casper Lidegaard,  -60kg skal på om lidt og dermed sidste mulighed for en placering til Danmark. Casper sidder over i første kamp og i anden kamp skal han møde vinderen af Indien og Tunesien. Hvis han vinder denne venter verdensmesteren, Brose fra Brasilien. 

Casper mødte en kæmper fra Tunesien i sin første kamp. Kampen blev noget rodet i første halvdel da kæmperen fra Tunesien holdt meget når Casper gik i infight. Kasper får kastet med et perfekt hoftekast og sætter en scoring ind, som trækker alle flag. 3-0 til Casper. Kæmperen fra Tunesien bliver ved med at holde og er oppe på 3. straf. Han får sat et perfekt cirkelspark ind på Casper og stillingen er 3-2 til Casper. 

30. sekunder tilbage modtager kæmperen fra Tunesien endnu en straf for at holde og bliver diskvalificeret. Flot kamp af Casper, som viste nogle rigtig gode takter undervejs. 

Så ventede verdensmesteren Brose. Casper lagde ud i nærmest overlegen stil mod verdensmesteren og havde paraderne meget langt nede. Verdensmesteren forsøgte nogle udfald med spark, men Casper var alt for bevægelig. Det var en utrolig lige kamp og det var svært at se at Casper var oppe mod en verdensmester. Casper forsøger kast flere gange og Brose modtager advarsel og det sker 3 gange. Men 30 sekunder tilbage lignede det en uafgjort kamp og da Casper havde forsøgt mere ville det være en fejldom, hvis han ikke ville løbe af med sejren. 

1 sekund før tid bliver Casper ramt af et cirkelspark til kroppen, som trækker flag. Utroligt ærgeligt. Det er uden tvivl en af de mest seværdige kampe i dansk senior karate i meget lang tid. Havde Casper slået verdensmesteren kunne tror jeg han var gået hele vejen.  Naturligt at Allan Busk var meget ærgelig bagefter. 

Casper ryger formentlig i opsamling. Brose vinder næste kamp mod en dygtig kæmper fra Korea på flag. Brose vinder over en kæmper fra Ægypten og er dermed i finalen. Opsamling til Lidegaard. Undervejs venter nogle dygtige kæmpere så det bliver spændende at følge. 

Opsamling – Casper skulle møde en væsentlig højere kæmper fra Marokko. I første halvdel var det en meget lige kamp. Casper virkede ikke helt så tændt som mod verdensmesteren så Allan Busk skulle lige coache ham op i rette gear. 

Casper får pareret mod mange spark til hovedet og får selv lavet et par kast, hvor modstanderen holder fast. 

Med over et minut tilbage bliver Casper pludselig ramt af et spark til hovedet og kommer bagud 0-3. Rigtig ærgeligt, da han indtil nu havde haft styr på paraderne. Casper forsøger resten af tiden, men det er en garvet modstander. 

Set i bagspejlet er det en rigtig flot præstation af Casper, som viste at han har format til at nå frem til medaljekamp. De realistiske forventninger holdt derfor til fulde. 

Nedennævnte billedserie viser, hvordan Casper udfører sin favoritteknik, hoftekast med scoring.