Tekst: Henrik Katborg

Foto: Kim Brix

Der har i den forgangne weekend været afholdt et klubudviklingsprojekt i Herning under Dansk karate Forbund og med Søren Anthony som kompetent instruktør. Projektet arbejder for at fremme samarbejdet klubberne imellem, samt arbejdet med sportskumite ude i klubberne. Træningen følger derfor nøje krav og regler i WKF. Således blev der sidste gang trænet efter de 6 scoringskriterier.

 

Søren Antony

Op mod 50 instruktører og karateudøvere fra Silkeborg Karate Skole, Ulfborg Karate Klub, Struer Karate Skole, Odder Shotokan, Budo Sportskarate Holstebro, Hvide Sande Karate Klub, Kaizen Karate Do Kolding og Herning Karate Klub var denne gang mødt op i Hernings nye flotte luksuslokaler og fik en godt struktureret omgang sports kumite træning. Fokus for dagens projektsamling var angrebets fem faser: observation, forberedelse, udførelse, restitution og evaluering. Alle faser blev krydret med kumite øvelser og sluttelig fik de mange fremmødte lejlighed til at afprøve dagens lektioner på klubbens tre kampflader.

Der blev gået til den fra alle mand (og damer), og der var bred enighed om at give Søren et stort bifald efter træningen.