Karate &:Kobudo Tomo No Kai – Denmark (KKT ) er en venskabsforening mellem en række Shotokan, Kyokushin, Isshinryu og Kobudo klubber. Venskabsklubberne i KKT udtager selv de medlemmer de vil have med til stævner og der er fokus på bredden. KKT er medlem af WKA, der også har diverse katakategorier i forskelige stilarter, kontakt karate og Kobudo.

Dette års VM blev afholdt i september i Stettin i Polen med deltagelse af over 500 deltagere fra 26. forskellige lande. Fra KKT var det kun Haslev Karate Skole der deltog. Der blev deltaget i kata og Kobudo kata med følgende resultater:

Lucas Bradsted::

1.Plads – Cadets A: Male/boys individual kata : All grades 14-15 years. Other styles.

2.Plads – Cadets A & Cadets B: Male/boys individual kata : LONG weapons EKU 14-17 years.

2.Plads – Cadets A & Cadets B: Male/boys individual kata : SHORT weapons KAMA14-17 years.

Nellie
1.Plads – Female Veterans individual kata : LONG weapons EKU 36 years plus

2.Plads – Female Veterans individual kata : KORT weapons SAI 36 years plus

3.plads – Female Veterans individual kata: All grades 51-60 years . All styles

Her følger Nellie Bradsted rejsebeskrivelse:

Så er Lucas og jeg på vej hjem fra et super VM i Polen!  Udover de sportslige resultater, som vi bestemt kun kan være stolte af, så gav turen også andre gode oplevelser. Nogle gange er det, som man ikke forventer, som gør størst indtryk Vi hilste bl.a. på Valeriy Kusiy Sensei fra Ukraine. Vi havde en gave med til Valeriy Sensei fra vores Sensei her i Danmark (Lars Andersen)Han var virkelig rar og meget glad, ikke kun for gaven, men i det hele taget for os fra Danmark. 

Valeriy Sensei var hoveddommer i Kobudo kategorien, hvor også hans egne elever også stillede op. Jeg havde en rigtig god snak med en af hans elever, som fortalte om situationen i Ukraine. Hun fortalte at det var en lidt svær tur, da de jo af indlysende grunde ikke have deres mandlige klubkammerater/deres mænd med. Så derfor var en stærk og rørende oplevelse, da hun ved præmieceremonien (hun fik en 1. Plads og jeg 2. Pladsen) højt, klart og tydeligt sang Ukraines nationalmelodi. Der blev for en stund stille i hallen

Det næste store event bliver VM i Kobudo: