Redaktionen ønsker hermed at takke Frank Fürst for hans store interesse i og støtte til KarateNews gennem årene. Frank Fürst har brugt en stor del af sit liv på Budo, og han har generøst støttet Budo i Danmark til glæde for masser af udøvere, klubber og organisationer. Vi ønsker Frank Fürst alt det bedste i hans nye liv.

Redaktionen på KarateNews: Preben Nielsen, Lars F. Andersen, Jesper F. Andersen.

 

 

Kære kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og alle I andre…

Denne meddelelse har jeg haft svært ved at formulere. Men nu er det gjort og jeg håber, I vil modtage den lige så positivt, som den ånd, den er afsendt i.

Jeg har haft 31 fantastiske år med et utal af fantastiske oplevelser, der har gjort mit liv meget rigt. Det har været en fantastisk rejse med jer, og jeg takker jer mange gange for de mange skønne oplevelser, jeg har fået lov til at dele med jer.

Jeg takker også for de mange personlige venskaber jeg har knyttet gennem firmaets kunder og leverandører. De har beriget mit liv, og givet mig livslange relationer, der er meget vigtige for mig.

Men nu er det slut.

Den globale økonomiske krise har desværre også ramt Nippon Sport, og vi har ikke længere adgang til de økonomiske ressourcer, der er nødvendige for en fortsat drift. Banken har overtaget Nippon Sports lager, og vi kan ikke længere disponere over det, men banken vil sikkert være interesseret i at finde købere, så hvis nogen har interesse heri, er jeg gerne behjælpelig med at formidle kontakten.

Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået med Nippon Sport. Et af vores mål var at give noget tilbage til sporten, og det er faktisk lykkedes os gennem de sidste mange år hvert år at uddele 200.000 – 300.000 til forbund/klubber, enkeltpersoner og kulturelle og almennyttige formål. Det er jeg stolt af. Jeg føler, på denne måde, at Nippon Sport har levet op til et af vores meget vigtige mål.

De ting jeg har sagt og de ting jeg har gjort, står jeg ved, og ”venner af huset” er altid velkommen til at bruge mig som konsulent, såfremt de mener, jeg kan være til nogen hjælp. Jeg er stolt af at Nippon Sport igennem 31 år har hjulpet TOP ATLETER fra ALLE større og mindre kampsporter til at nå deres mål. Mange af de vigtigste større resultater i dansk kampsport er opnået i udstyr fra Nippon Sport.

Hvordan skal det nu gå?

Ja, det vigtigste for mig er, at jeg har en fantastisk kone, 3 umådeligt dejlige børn og i øvrigt en dejlig familie samt et kæmpe netværk af tætte venner. – Og så kommer man rigtigt langt. På det personlige plan er der med andre ord stor opbakning. Den økonomiske side er p.t. meget uoverskuelig, og ud over at have tabt en masse penge personligt, ved jeg ikke, hvordan det ender. Der går nok en del måneder, før der er fuldt overblik over situationen.

Først og fremmest vil jeg takke mit fantastiske personale for mange års sjovt og indholdsrigt samarbejde. De har været dygtige og loyale og medvirkende til, at Nippon Sport trods alt eksisterede i 31 år. Jeg vil til enhver tid anbefale mine medarbejdere – også gerne skriftligt.

Jeg håber det bedste for kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere og beklager situationen, og at vi ikke længere har mulighed for at fortsætte samarbejdet. Det er ikke med min gode vilje, at jeg slutter min karriere på denne måde, men det er nødvendigt og uundgåeligt. Desværre.

TAK – domo arigato gozaimashita , Frank Fürst