nr. 1

Præsidenten for IKO 3, 68-årige Yoshikazu. Matsushima, 9. dan og hustru, gæstede i perioden 9. – 15. april Danmark. Kancho havde ikke tidligere besøgt Danmark, så det var med stor spænding der blev taget imod en veloplagt kancho i Københavns Lufthavn.

Under udførsel af Ido Geiko

Under udførsel af Ido Geiko

Kancho laver sommerfuglearmbøjninger på tommelfingrene

Kancho laver sommerfuglearmbøjninger på tommelfingrene

Der var lagt et “langt karateprogram” der bla. bød på;

  • Fredag d. 10. april. 2 timers undervisning i Roskilde Karate Center.

nr. 4

  • Lørdag d. 11. april. Stævneofficial ved BS Cup med ca. 150 deltagere, afholdt i TK’s Ungdomsgård på Tomsgårdsvej i København.

 

  • Søndag d. 12. april. 2 timers seminar i Solvanghallen i Farum. Efterfølgende censor ved  dangraduering i Farum Kyokushin Karates lokaler på Ryttergårdsvej.

 

  • Mandag d. 13. april. 2 timers undervisning hos Farum Kyokushin Karate.

 

  • Tirsdag d. 14. april. 2 timers undervisning hos BS Karate på Tuborgvej i København.

nr. 3

Kancho underviste bla. i basal kihon, ido geiko med så svære serier så selv flere sortbælter blev rundtossede, kata, kobudo mm. Kancho’s 68-årige hofter er ikke længere hvad de har været, så det var så som så med de høje spark, men hans bevægelsesmønstre blev udført med en hastighed og timing der ville gøre selv de fleste 20-årige misundelige. Kancho’s sprudlende og meget humørfyldte undervisning var en fantastisk oplevelse og stor inspiration for de fleste der for første gang fik en “rigtig Japaner” at se.