Tekst og foto: Mads Nørby
Torsdag den 24/5-2012 mødtes Joshinkan Dojo Århus og Randori Karate Dojo til en kort fællestræning og 1.kyu brun bælte graduering . Under træningen var det endvidere planlagt, at vurdere de højere graders niveau og her i blandt også 1. dan kandidater. Fremmødet bar præg af det gode sommervejr, men alligevel var der en god flok elever og instruktører der var klar til en god aften.

Hans får en mawashi geri ind mod Martin

Træningen var en fælles gennemgang af de basisteknikker, kataer, forklaringer der ligger i Isshinryu systemet og afsluttende med en række kampe.

Kraften i teknikkerne kontrolleres!

Hans old Jensen fra Holstebro Karate Skole testede til 1. kyu og bestod. Mellem hver kihon og kata gennemgang blev der  kontrolleret/forevist kraft på puder og forklaringer til teknikkerne i kataerne (bunkai).  Afslutningsvis havde Hans 6 gode og intense kampe. Der blev vist god kontrol, stamina og intensitet fra alle deltagere under kampene. Formålet med, at mødes til de højere gradueringer er at få vurderet eleverne objektivt af en anden instruktør samt sikring af nye modstandere til kampene.  Afslutningsvis blev der givet feedback på hvad der var godt og hvad der skulle arbejdes videre med til den graduerede. Igennem træningen havde instruktørerne haft et øje på alle deltagerne og der blev delt observationer mellem instruktørerne før aftenen var slut.  Tak til alle for en god træning………

Tokomine no Kun