Cecilie Bradsted Pedersen, 6 mon – Haslev Karate Klub

Hvert år i sommerferien, afholder Novo Nordisk en Sportscamp for børn og unge. Der afholdes 5 camps for børn i alderen 11-15 år rundt om i Danmark. Sportscampen i Solrød er den eneste som har en karate-linie, afholdes i uge 31.
Sportscampen laves i samarbejde med Solrød Karate Klub, som stiller frivillige og instruktører til rådighed. Karate linjens instruktører var Kirstine Lind, 3 dan fra Solrød Karate Klub og græske Dimitrios  Margaritopoulos. Dimitrios har vundet flere store mesterskaber bl.a. Europa mester fra 2009. Så det var to meget dygtig instruktører som vi havde glæden af at blive undervist af.
Dimitrios har sammen med sin bror Spyros tidligere været på besøg  i Danmark og har i den forbindelse også undervist bl.a. Solrød Karate.
 Vi var 22 deltagere på holdet og fra forskellige klubber, Roskilde karate, Brøndby karate, Egedal Karate, Køge karate, Gladsaxe karate, Greve karate, Saiko Odense, Haslev karate og selvfølgelig Solrød karate
Vi trænede i 5 timer om dagen fra mandag til fredag. Det var en hård og seriøs træning, men der er også plads til lidt fis og ballade.

 

Cecilie og Mathilde

Om aftenen havde instruktørerne arrangeret konkurrencer og underholdning for alle sportsgenene.
Første gang jeg var på sportscamp, var 2 år siden, jeg var gul bælte og havde aldrig prøvet WKF kamp før, men der blev taget super godt imod mig og jeg lærte en masse. Nu har jeg været af sted for 3. gang og er stadig super glad for det, også selvom der så stor forskel på WKF kamp og vores kamp i Gishi Karate hvor jeg kommer fra.

Hele gruppen med instruktører.

 Det var hård træning i mange timer, men alligevel gik det alt for hurtigt fordi det altid var noget nyt og spændende vi lavede. Vi trænede både grundlæggende teknikker men også mere avancerede spark. Fx mawashi geri/kake geri, og andre sparkekombinationer. Det var en fantastisk oplevelse at blive trænet af Dimitrios, som var smadder dygtig og super god til at lære fra sig. Det fungerede rigtig godt også selvom han talte engelsk til os. Det var sjov, hård og inspirerende træning med fantastiske instruktører, og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg tager af sted.