2015 har været et rigtig godt år for CBA og her ved årets udgang blev der afholdt et fantastisk klubmesterskab – med over 40 deltagere og mere end 70 starter.

Der var stor opbakning fra både forældre og CBA’s voksenafdeling, som i dagens anledning sørgede for æbleskiver, kager og gløgg og sikrede at alle havde en super dag.  Bedre rammer kunne der ikke sættes for en dag hvor alle de dygtige unge karate ka’er kunne vise hvad de kan.

Alle sejl var sat til og det var et imponerende dommerpanel der var samlet.

Samtlige dommere er stævnevante og ved hvad det kræver at stille op til et mesterskab.

Fra venstre ses Maja, Thor Sensei, Thorbjørn, Jesper Sensei, Sofia, Maria, Simon og ikke mindst Jacob Sempai. Anton Sensei styrede slagets gang i kulisserne, hvilket er hvorfor han ikke ses her.

Det var et tæt program – der skulle vises kihon og kata’er og så skulle der kæmpes.

Der blev vist kihon med stor koncentration, herefter en kort pause

Herefter var det tid til kata, og her blev der bl.a. vist Heian Shodan, Nidan, Zandan, yondan og Heian Goran, og alle flot udført med kime og koncentration og ikke mindst nogle kiai’er der kunne forstås.

Efter dagens anden korte pause skulle der kæmpes. Der var repræsentanter fra alle klasser og alle kyugrader, og der blev kæmpet med saft og kraft på alle niveauer – og igen med kiai’er der kunne høres.

Dagen igennem blev der vist ægte kampånd, og der var ingen dårlige tabere – alle som én var begejstrede og gik til den med ægte glæde og kampgejst. Alle klappede af hinanden og kunne glæde sig over sine klubkammeraters præstationer. Debutanterne skulle have en lille hånd med reglerne, det kunne være svært at huske at man skulle gå bagom dommerne. Andre var så glade for at være med, at der blev jublet allerede inden der var bukket af – Jesper Sensei fortalte på flotteste vis, med et rart smil, at man skulle huske at bukke, forlade kamparealet baglæns, og SÅ måtte man juble.

KKPdk

Det var tid til at tage gruppebilleder af alle de seje unger, og der var smil og stolthed over hele

LXt4Q

Til de lidt ældre og de der havde prøvet det før , og endnu lidt ældre og mere erfarne

7SADB

Til de som er rigtig erfarne og deltager ved rigtigt store stævner og mesterskaber

Alt imens der blev taget gruppebilleder og drukket vand og udvekslet tillykker, var det samlede dommerpanel sat på en svær opgave; mesterskabets fighter skulle findes og pokalen skulle overrækkes.

XaLEJ

Valget faldt på Paprika, hvilket var fuldt fortjent.

Mesterskabet var overstået, alle medaljer var overrakt, mange glade og trætte unger, det allersidste store fællesbillede blev taget, og der er vist ingen tvivl om at det havde været en rigtig god dag.

Tekst og fotos: Klarskov – redigeret af Sensei Jesper Grann

iIDbx K2lNx qg6Os faRPD j49fS AzKcY mUBOL 6gcEv 64XEu 00222 dQXLl bnWnc XylHr mAdJK cDG0D oBsGS VYSod