Foto: Johan Samsom

Tekst: Dansk Karate Forbunds katalandstræner, Tejs Damkjær

 

 

 

 

 

 

Næsten hele det danske kata landshold var taget af sted til dette mindre stævne. Bortset fra et par undtagelser var der desværre ikke mødt de bedste svenske kata udøvere frem så stævnet blev mest af alt et træningsstævne hvor detaljer fra træningen kunne afprøves. Det indbyrdes styrkeforhold blev også afprøvet i en dejlig venskabelig atmosfære som tjener kæmperne til ære. Det danske landshold fremstår som en samlet enhed også selvom de er indbyrdes konkurrenter. Stævnet bød ikke på opsamling, en stor mangel ved de svenske stævner som arrangøren dog lovede ville blive ændret i 2013. 

Herunder følger de danske landsholdskæmperes indsats:

Senior kvinder: her blev det til en meget fornem sejr til Cecilie Bjerring idet hun besejrede den tidligere EM-bronzevinder, Mia Karlsson, 3-2 i en prestigefyldt match med kataen Chatan Yara Kusanku. Stort tillykke.

Senior mænd: her løb Thomas Noringriis med guldet, de to juniorer: Andreas Ekkert og Johannes Samsom fik begge bronze. Anders Rasmussen måtte se sig besejret i indledende runde af Thomas så reglen om ingen opsamling var ikke til hans fordel.

Junior piger: her vandt Cecilie Bjerring over klubkammeraten Rikke Linck i finalen.

Junior drenge: sejren gik til Andreas Ekkert over Johannes Samson i en meget sjælden dyst idet de to venner begge havde valgt at benytte sig af kataen Sanchin i finalen hvilket fik dommerne til at indkalde til et lille akut dommermøde :-)

Kadet piger: det lykkedes ikke at besejre dygtige svenske Lina Wåglund men det blev til sølv til Frederikke Bjerring og bronze til Caroline Dalgård.

Kadet drenge: vinder blev Magnus Bonnesen foran Christian Dalgård.”

Frederikke Bjerring (til venstre), der sidste weekend slog den svenske Nordiske Mester Lina Weglund i Berlin, og som igen denne weekend endte i finale mod Lina og endte med sølv denne weekend. Og storesøster Cecilie Bjerring som denne weekend vandt 5-0 over Rikke Linck i junior, og i senior slog ikke mindre end bronzevinderen fra EM mesterskaberne Mia Karlsson. Så flot præstation af Cecilie.