Endnu en gang blev BS Cup afviklet med stor succes. Med 214 deltagere fra 29 klubber og 4 forskellige lande er stævnet lige ved, at sprænge rammerne for hvad TK Ungdomsgård kan rumme.
Igennem årene har BS Cup være et samlingspunkt for kontakt karate folket. Inden for de seneste år har over 50 forskellige klubber været repræsenteret i de tre forskellige kategorier Semikontakt, Modereret Knock Down og Knock Down.
BS Cup er et stævne hvor der er plads til alle, erfarne såvel som uerfarne. Her kan man trygt stille op, selvom man ikke har den store stævneerfaring.


Ideen til stævnet opstod i 2010, da vi som en ung klub savnede et stævne for unge talentfulde karatekaer, der ikke havde nogen stævneerfaring. Vi ville gerne give dem en mulighed for, at prøve sig selv og deres kunnen af på et kampareal og samtidig sikre at de fik en god oplevelse.
BS Cup blev derfor skabt og afholdt for første gang i 2010 med 37 deltagere fra 5 klubber. Vi var ikke flere, end vi kunne være i vores dojo (træningssal) oppe under taget i TK’s Ungdomsgård.
År for år er stævnet vokset støt. Allerede i 2012 måtte vi rykke ned i hallen, og udvide med et kampareal mere. I 2013 var der deltagere nok til at indføre cup-systemet, og vi fik måtter på gulvet og en medaljeskammel.
Til næste år afholdes BS Cup for 10. gang og stævnet er efterhånden ved at blive en institution i den danske karate verden.
Osu
Erik Bisgaard Sigvaldason
BS Karate