Stefan Sakurai. Peter Gotschalk Jensen. Jesper F. Andersen sensei. Miu Sakurai. Linnea Sakurai. Nana Sakurai. David Sakurai.

Stefan Sakurai. Peter Gotschalk Jensen. Jesper F. Andersen sensei. Miu Sakurai. Linnea Sakurai. Nana Sakurai. David Sakurai.

Taifu Karate Dojo havde fint besøg fra Tokyo og Berlin

Karatevenner fra Tokyo og Berlin var på besøg i Taifu Karate Dojo for at træne under Jesper F. Andersen sensei, som var deres første karate-sensei tilbage i 80 erne. Det var et varmt og dejligt gensyn. Stefan Sakurai havde taget sine  børn med, der sammen med Stefan træner i Shotoseidokan i Tokyo.

De træner under Ishida sensei, som er chef for alle JKA dojoer i Tokyo, hvor de udmærker sig på bedste vis. Miu Sakurai er bl.a. lige blevet udtaget til kampholdet.

Peter Gotschalk Jensen træner  i  JKA Tora karate klub i Berlin. Jesper sensei udtalte:” Jeg føler mig meget priviligeret, når gode karate-kaer  kommer forbi Taifu Dojo for at hilse på, og træne under, deres gamle sensei. Karate er med til at knytte bånd og venskaber på tværs af landegrænser og kontinenter”.

Stefan Sakurai og Jesper sensei er gode venner og mødes i Danmark og Japan, når mulighederne byder sig herfor. Taifu Karate Dojo har tætte bånd til Japan, hvilket er med til at åbne døre for unikke oplevelser og muligheder. Stefan Sakaurai deltager på på den kommende Keiko (træningslejr) med Tanaka sensei senere i august sammen med instruktører og udøvere fra Taifu og  Shotogakusha. Denne Keiko er en sjælden mulighed for at få lov til træne under Tanaka sensei. Mange karate udøvere fra hele verden har udvist interesse for at deltage i denne Keiko, men lejren er kun for særligt indbudte.

13734979_591894977655920_2732150866155362038_o

Stefans bror, David Sakurai, har også trænet karate under Jesper sensei i 1987. Han er aktiv skuespiller og netop hjemvendt fra Hollywood, hvor han har medvirket i en ny serie. David er for i øvrigt nære venner med Shotogakusha præsident, sensei Erik Holmey. David har været medvirkende i et hav af actionfilm, hvor han bl.a. demonstrerer stærke kampsportsevner. Måske ser vi snart David Sakurai i gi hos “Gråbælterne” i Lyngby, hvor Erik Holmey sensei træner under Frank Starck-Sabroe sensei.