De fleste kender det. I klubben er der næsten lige så mange hun- som hankøn. Men der er ikke altid lige mange som nyder en god kumitékamp. Derfor er kumitétøser et tilbud, hvor det er muligt at blive bedre til teknikker inden for kumité, som giver større potentiale og dermed flere gode oplevelser i kamp.


Til stævner er vi opdelt efter køn, derfor er det sjovt at lære de andre i ens pulje bedre at kende. Egentlig var tanken med kumitétøser ikke rettet mod stævner, men da rigtig mange af deltagerne, som kommer og de instruktører, som underviser, er stævneaktive, er en stor del af undervisningen stævnerelevant.
Selvom du ikke drømmer om at stille op nogen steder, kan de teknikke, vi træner, sagtens bruges hjemme i karateklubben. Du kan deltage både som øvet eller nybegynder og aldersspredningen har indtil nu været fra 9-50 år, så der er al mulig grund til at komme og være med.
D.30. april er den 4.gang vi afholder kumitétøser, og vi bliver flere og flere hver gang. Derfor har vi tænkt os at fortsætte med hver måned at invitere nogle af Danmarks bedste kvindelige kumité- instruktører til at undervise Danmarks sejeste tøser.
Meld dig ind i gruppen kumitétøser for at være opdateret:

Facebook
Kumitétøser bliver afholdt i karateklubben Bosatsu i Valby og senere vil der blive nogle træninger i Århus. Ring til Pia Larsen for mere information: 24298841