nr. 9


Søndag den 19. april havde Hørshom Karate Klub 6 juniorer med ved JKS SydSveriges katastævne i Älmhult. Holdet bestod af Andreas, Alexander, Laura, Elisabeth, Gustav & William. Der var både erfarne stævnedeltagere, mindre erfarne og for en enkelt var dette det første stævne. Alle var meget spændte og tændte over at skulle stille op til stævne i udlandet (!). De 6 juniorer fra Hørsholm fik følgeskab af Andreas fra Taifu, Frederiksværk samt Thor og Thomas fra CSKK, Charlottenlund.  

nr. 7 nr. 6 nr. 12

Stævnet blev gennemført efter aldersopdelt pool system, hvor alle mødte alle i sin pulje, så alle kæmperne var garanteret flere kampe. Der var pokaler til puljevinderne, en tur på ‘podiet’ til nr. 1, 2 og 3 og alle i puljerne blev kaldt frem og fik medaljer, ved medaljeoverrækkelsen til som lukkede stævnet.

Konkurrencerne blev afviklet effektivt og med henblik på at give børnene nogle gode stævneoplevelser. Det betød bl.a., at lavede man fejl, fik man chancen for at lave sin kata igen. Efter at have rystet de indledende konkurrencenerver af sig, fik Hørsholms juniorer vist gode takter og leverede mange gode kataer. Alle fik vundet en eller flere af deres puljekampe.

nr. 11 nr. 10 nr. 8

Alle de danske deltagere viste gode takter, etikette og fightervilje. Alle var de gode til at hjælpe, støtte og bakke hinanden op – styrke holdånden og skabe gode oplevelser. Der var buk, skulderklap og high-fives til både venner og modstandere efter kampene.

nr. 13 nr. 4 nr. 3 nr. 2 nr. 1

Efter en god dag med mange kataer, kunne Hørsholms juniorer rejse glade og trætte hjem med to puljevinder pokaler, tre anden pladser og medaljer til alle. Tak til alle juniorerne, som gjorde det rigtigt godt, og til de medrejsende forældre og søskende for at bakke op om børnene.

Tekst og billeder: Peter Leschly, hørsholm Karate Klub