Pressemeddelelse / København februar 2016

Kan du høre trommerne..?

– Det er den verdensberømte gruppe Kodo, som er på vej til Danmark med sit hæsblæsende og livsbekræftende show. En kulturoplevelse og en demonstration i absolut kropskontrol man sent vil glemme… Oplev et show i verdensklasse den 21. marts 2016 i Musikkonservatoriets koncertsal. Som en lille forsmag på det store jubilæumsår i 2017, hvor Danmark og Japan fejrer 150 året for indgåelsen af de diplomatiske forbindelser (hvor Kronprins Frederik er protector), kommer Kodo til Danmark. Showet, der er en del af verdensturneen Mystery, finder sted i Konservatoriets Koncertsal – en fantastisk ramme for et spektakulært show.

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 09.32.00

I dag er gruppens livsstil verdenskendt, og tiltrækker nye medlemmer hvert år. Aspiranter der har mod på at gennemgå 2 års intens træningslejr, før de kan blive fuldgyldige medlemmer af gruppens livsstil. En livsstil og et livssyn, som er vokset ud fra Taiko trommens stemme og ældgamle historie. Gruppen holder stadigvæk til på øen Sado, hvor de i dag har en hel landsby, Kodo Village. Kodo Village omfatter foruden en kulturfond, også et elevcenter hvor nye unge medlemmer undervises, og hvor der tages imod alle de interesserede tilrejsende. Seidokan Japan Center som er arrangør, glæder sig over at kunne byde danskerne velkommen til et unikt liveshow med Kodos verdenskendte One Earth Tour, og garanterer en uforglemmelig oplevelse. Kodo har spillet mere end 5400 koncerter i over 45 lande, fra Akropolis i Grækenland til New Yorks Carnegie Hall.

Kodo One Earth Tour, Mystery Konservatoriets Koncertsal den 21. marts 2016, Julius Thomsensgade (lige ved Forum Station), Billetterne til koncerten købes via billetlugen.

For yderligere information kontakt venligst Peter Martin Fogh E-mail: info@seidokan.dk

Mobil: 28 18 40 43 www.seidokan.dk www.kodo.or.jp