Traditionen tro, var der nytårs træning den første søndag i januar måned i Penderyn, Wales. Træningen er åben for alle Kyokushin organisationer og i år var der mødt ca. 60 karateka’er op fra bla. IKO2, IKO3 samt IFK. Fra Farum Kyokushin Karate, havde sensei Franz Rasmussen, senpai Martin Henriksen samt senpai Dragisa Jovanikic som repræsentanter fra Matsushima organisationen taget turen til Wales.

Temperaturen lå omkring frysepunktet da vi ankom til ”Lambs Inn” puben som var udgangspunktet for træningen. Det var overskyet og det regnede let. Klassisk højlands vejr.

 

Wales - senpai Martin Henriksen-imp-imp

Efter en lille velkomst fra shihan Terry Prescott, løb vi alle af sted ud i natur parken Brecon Beacons hvor vi efter ca. 2-3 km’s løb gennem mudder og pløre gjorde holdt for en lille ½ times træning. Træningen bestod af kihon efterfulgt af div. Styrkeøvelser.

Dernæst fulgte yderligere 2-3 km’s løb ad smalle stier på skrænten ned mod floden, før vi nåede frem til Scwd-Yr-Eira vandfaldet. Her blev gi-overdelen aflagt så alle stod i bar overkrop. Shihans på den ene side og de øvrige deltagere på den anden side af floden. Shihans taktede os gennem en del kihon og efter ca. 20 min blev den første deltager hevet ud og sendt ind under vandfaldet hvor han skulle udføre teknikker. Skiftevis blev vi alle en efter en sendt ind under vandfaldet .

 

3 fra Farum-imp-imp

Herefter stod folk selv for at ”transportere” sig tilbage til ”Lambs Inn” hvor der var varm suppe og sandwich til de sultne deltagere.

Godt nytår!