En karateudøver ved, at der altid er meget, man kan finpudse og forbedre, og nogle gange kræver det, at man fordyber sig i enkelte dele af karaten. For 12. år i træk stod Sensei Mathias Halberg bag kampseminaret, der som navnet antyder, er et seminar for karateudøvere, der vil forbedre deres evner inden for kampens ædle kunst. I to dage blev der trænet der intensivt, og med inspiration fra både førende kæmpere og instruktører fra Danmark og topkæmpere fra udlandet fik deltagerne en  rigtig god oplevelse og mod på mere efter årets kampseminar.

 

Sensei Mathias Halberg

 

På instruktørsiden var der spændende besøg af Sensei Denis Grigoriev, Senpai Margarita Ciuplyte, Senpai Rita Pivoriunaite – virkelig flot arbejde af Sensei Mathias Halberg, at han lykkedes med at få disse topkæmpere til at stille op. Senpai Margarita Ciuplyte og Senpai Rita Pivoriunaite har tidligere været med som instruktører, og det er ikke sikkert, at det er sidste gang, de har været med til at dele ud af deres viden.

 

Senpai Rita Pivoriunaite  imponerer som Litauisk mester i letvægt, Europamester både for ungdom og voksne. Senpai Margarita Ciuplyte  er ligeledes Litauisk mester i sværvægt, Europamester mester flere gange, og  World Cup mester. Sidst og bestemt ikke mindst er Sensei Denis Grigoriev som er Russisk mester i sværvægt, World Cup mester og  blandt de 8 bedste til VM.

 

 

Senpai Rita Pivoriunaite

 

Senpai Margarita Ciuplyte

 

 

Sensei Denis Grigoriev

 

Kampseminaret var som udgangspunkt et tilbud til Kyokushin-udøvere, men gennem tiden har Kyokushin- og Ashihara-udøverne fået et rigtig godt samarbejde op at stå, og Ashihara stillede således med hele 20 deltagere på kampseminaret. I alt deltog små 100 mennesker, hvilket betød, at TKs Ungdomsgård, hvor seminaret blev afhold, næsten var fyldt til bristepunktet med karate ka’er med masser af gå på-mod og ikke mindst sved på panden.

Kyokushin møder Ashihara

 


 

Mokuso

 

Vi ser allerede frem til næste års kampseminar med endnu mere sved på panden og inspiration fra ind- og udland.

 

OSU!