Foto og tekst: Flemming Shroeter

Shihan Flemming Schroeter 7. dan Kyokushin er netop kommet hjem fra et træningsophold i Japan sammen med Sensei Brian Pfeffer 4. dan. Det blev til en spændende tur med træning under Kancho Hatsuo Royama, som  var en super oplevelse med verdensklasse kyokushin instruktører indenfor Kata, Bunkai og Kumite. Der var ca. 160 sortbælte deltagere fra 22 forskellige lande.

IMG_1061-imp-imp

 Mitsumine

Danskerne besøgte Mitsumine Shrine(tempel)/vandfald, hvilket var virkelig en kold oplevelse med is på begge sider af vandfaldet. Det var Flemmings fjerde besøg på det fantastisk historiske, sted hvor Sosai Mas Oyama trænede. Efter han død har man lavet et smukt Monoment af Sosai.

IMG_0938-imp-imp

 
Flemming var så heldig at møde min tidligere modstander fra 3rd World Open karate tournament i 1984 i Tokyo Shihan Hennie Bosman 7. Dan, Sydafrika 120 kg tung og 198 cm høj. Han er tidligere verdensmester i Kyokushin for Masters
 
 kancho royama, shihan hennie, shihan flemming-imp-imp
 
Shihan Flemming Schroeter 7. dan, Kancho Hatsuo Royama 9. dan og  Shihan Hennie Bosman 7. Dan
 
Kancho Hatsuo Royama Kyokushin-kan sender en gruppe  kæmpere til København som deltager i World Open Karate Tournament den 25 maj 2013.